grey & green

 
For Christmas I got a new nail polish from O.P.I Cuckoo for this Color, a fab green that looks great with a black outfit. I wanted it for some time so I was pleasantly surprised when I opened the present! I've also been looking for the perfect grey polish but it's not as easy to find (or maybe it's just me being fussy). However, a friend of mine and I found a cool vintage grey color Miss Stone Heart at H&M's own makeup range for the really nice price of € 4! The search isn't over but for now, this grey colors my day! What is your fav nail polish color?


For facial recovery


Ge ansiktet en välbehövd uppfriskning med multivintaminer och återuppbyggande egenskaper med Dermalogicas Multivitamin Power Recovery Masque! Den orangegula krämen hjälper hyn att återhämta sig från yttre miljöpåverkan och solskador. Den förbättrar hudens skyddsegenskaper samtidigt som den främjar vävnadsproduktionen. Jag brukar lägga masken en gång i månaden innan jag ska sova och låter den verka under natten. På morgonen är det bara att tvätta ansiktet med ljummet vatten (jag brukar köra med fuktade bomullspads) och avsluta med en bra ansiktskräm. Fint resultat utlovas!


Hand candy


Jag har provat flera olika handkrämer. Men det är alltid en som är lite bättre, doftar lite godare och som lyckas hålla mina händer och naglar lite finare och mjukare än de andra. NUXE Rêve de Miel är helt enkelt en liten tub av lycka!


Go ahead and jump(suit)


Den här byxdressen följde med mig hem från H&M i december och jag skulle kunna bo i den! Plagget fortsätter vara ett säkert kort även nu till våren och kommer bokstavligt talat blomma i olika mönster och material som siden! Kan med enkelhet bäras såväl vardag som till fest! 

Tips! Finns en finfin jumpsuit i deep sea blue på Acnes rea... 


What a man wants, what a man needs


Vankas det födelsedag för sambon, pappan eller brorsan? Varför inte bjuda in honom till groomingprodukternas förlovade land? Idag finns det mycket att välja på för män som vill ta hand om kropp och knopp lite extra! I varuhusens hyllor står tilltalande designade förpackningar med allt från volymschampo till rakkrämer för den moderna mannen. Ge bort en produkt med lite lyx och i en design som får hans sida i badrumsskåpet att glänsa lite mer bredvid dina (säkert redan överfyllda) hyllor!

Jag gillar märket Crabtree & Evelyn och deras serie för män Nomad. En av de senaste favoriterna ute bland groomingsortimentet är deras lugnande rakkräm, som kommer i en retroinspirerad design och med bra kvalitet! Finns att köpa i tub eller glasburk hos Eleven.se.

För er som känner mig är det väl ingen nyhet att jag älskar Kiehl's produkter. Facial Fuel heter en av märkets bästsäljande ansiktskrämer för män och den har både en schysst förpackning och en fräsch doft! Tillsammans med den är deras bodylotion Creme de Corps ett utmärkt val för resten av kroppen. Den är en parfymfri lotion som verkligen återfuktar och kan med glädje användas av både honom och dig! Att dela på lyxen gillas skarpt!  
 

It's all about the purple bottles


Jag har länge varit trogen Redkens produkter och från första användning märkte jag en fantastisk skillnad på min hårkvalité och lyster. Jag har länge tänkt prova Pureology eftersom jag hört att det ska vara ett minst lika bra märke som Redken. Min vän Mathilde har den rosa volymserien men jag satsade på de lila flaskorna som hjälper till med återfuktning och jag blev inte besviken! 

Pureologys produkter är fria från sulfater och salter, som som drar ur färg från håret. För mig som lägger lite pengar på frisörbesök är det definitivt värt att investera i bra produkter som gör att färgresultatet från frisören håller längre. Med naturliga ingredienser, antioxidanter och solskydd och en uppiggande eucalyptusdoft är Pureology en ny favvis i badrummet! Priset må vara lite högt men produkterna är så pass bra och dryga så det är värt pengarna!

January 2011


Ett nytt år och jag är tillbaka från en långledighet! Hoppas ni alla hade ett fantastiskt nyår och att 2011 startat som ni önskat! Nu jäklar kör vi igen!! Som vanligt, har ni frågor eller något ni vill ha tips på så maila mig till [email protected]!

ENGLISH
A new year and I'm back after the holidays! Hope you all have got an amazing start to the new year! Start your engines cause here we GO!


RSS 2.0